Pris direkt
Företagsflytt och städ

Företagsflytt med Städ

Under juli genomförde Norra Flytt AB en lyckad företagsflytt i en förort till Stockholm. Uppdraget inkluderade både transport och flyttstädning, vilket vi utförde med noggrannhet och effektivitet.

På flyttdagen var vårt flytteam tidigt på plats för att börja med att skydda och packa företagets möbler och utrustning. Vi använde professionellt emballage för att säkerställa att allt var skyddat under transporten. När allt var säkert packat, lastades det in i våra flyttbilar och kördes till företagets nya lokal.

Väl framme på den nya adressen hjälpte vi till med att placera ut möblerna och ställa i ordning kontoret enligt företagets önskemål. Vi såg till att allt var klart för användning, vilket gjorde övergången och starten i den nya lokalen smidig för företaget.

Efter att själva flytten var genomförd, tog vårt städteam över i de gamla lokalerna. Vi utförde en noggrann flyttstädning som inkluderade dammsugning, moppning, och rengöring av alla ytor. Lokalerna lämnades i ett skick som uppfyllde kraven för nästa hyresgäst, vilket är en viktig del av en företagsflytt.

Sammanfattningsvis, trots utmaningarna med mindre personalstyrka under sommarmånaderna, lyckades Norra Flytt AB genomföra denna företagsflytt med högsta professionalism och omsorg. Företaget kunde snabbt komma igång i sina nya lokaler, och de gamla utrymmena lämnades i perfekt skick.

För smidig och komplett företagsflytt, inklusive städning, Kontakta Norra Flytt AB – vi tar hand om allt så att du kan fokusera på din verksamhet.