Pris direkt
Alla sorters transporter

Alla Sorters Transporter

Hösten är här, och med den kommer den årliga rutinen av att rensa och städa inför den kommande vintern. När ris, höstlöv och annat skräp börjar samlas i trädgården, och garaget och förrådet behöver göras plats för att få in utemöbler, cyklar, grillen och allt annat som hör sommaren till, kan det kännas överväldigande. Men oroa dig inte – Norra Flytt AB finns här för att hjälpa till!

Vi erbjuder en smidig och effektiv lösning för att transportera allt ditt höstavfall till närmaste sopstation för återvinning. Oavsett om du behöver bli av med stora högar av löv, gamla grenar och ris, eller om garaget är fullt av saker som inte längre behövs, så kan vårt team köra bort det ni inte längre behöver. Vi har resurser och fordon för att snabbt och enkelt få bort allt som behöver forslas bort.

Hjälp vi kan bistå med
  • Bortforsling av trädgårdsavfall: Vi hämtar och transporterar bort allt från höstlöv och ris till gamla krukor och trädgårdsmöbler som sett sina bästa dagar.
  • Rensning av garage och förråd: Om du har samlat på dig saker under åren som nu tar upp värdefullt utrymme, kan vi hjälpa dig att rensa ut och skapa plats för det som är viktigt. Vi tar hand om allt från gamla uttjänta verktyg till otympliga föremål.
  • Miljövänlig återvinning: Vi ser till att allt avfall hanteras på ett miljövänligt sätt och transporteras till rätt återvinningsstationer. Du kan känna dig trygg med att du gör en insats både för ditt hem och för miljön.
Förbered ditt hem för vintern

Med vår hjälp kan du enkelt och snabbt få bort allt skräp och avfall som annars kan ligga och ta plats under hösten. Det gör att du får mer utrymme för att förvara dina sommarprylar säkert under vintern, och ditt hem blir redo för de kallare månaderna.

Kontakta Norra Flytt AB idag för att boka en tid vi kan forsla bort ditt höstavfall. Vi ser till att du slipper stressen och istället kan njuta av en ren och organiserad start på vintern!